Singular Games

A Singular Games ens dediquem a posar el coneixement en joc. Ens motiva crear diversió al voltant d’una taula, fent les realitats accessibles i entenedores per a totes les edats. Ara que les informacions poden estar a l’abast de tothom, el nostre repte és fer comprensibles les interaccions que les relacionen. Els jocs singular games ho fan possible.

Ens agrada entendre com es relacionen els fets i els convertim en jocs divertits i assequibles per a tothom. Vivim els jocs de taula com una afició i els veiem com una gran oportunitat per difondre el coneixement.

La diversió ens defineix El coneixement ens fa créixer
Qui som

En Xavier presideix l’Associació Cultural i Recreativa JUGUEM! i ha organitzat campionats de jocs de taula a La Sagrera i a Sant Andreu (BCN). La seva darrera jugada és la creació de Singular Games.

En Ferran crea jocs de taula per l’escola i fa tallers de disseny creatiu per a infants a escoles i entitats de lleure. Gaudeix imaginant l’entorn en jocs. Va ser subcampió de Catalunya 2012 Los Colonos de Catan de DEVIR. Els divendres ens trobareu jugant a l’associació JUGUEM!

wp ecommerce - e-commerce wordpress